Egy FSP Hexa 400W-os táp elegendő e egy GTX 1060-hoz?
Specifikációm i3-4170
ASROCK H81M-VG4
8GB DDR3 RAM
Jelenlegi GPU R7 260X
Tudom hogy valamelyet ez a processzor nem tudja kihajtani a gtx 1060-at de ez játék függő is. Videokártya cserét némileg fontosabnak tartom
Néztem pár tesztet hogy még is mennyit fogyaszt a GPU és terhelés alatt 170-180 w-ot evett ebből ki indulva reméltem hogy nem kell a táp csere. LINK: https://www.youtube.com/watch?v=KyMlMgMIrL8
(ui. ha esetleg semmi képpen sem felel meg a jelenlegi tápegység akkor legyetek szivesek ajánlani lehetőleg minnél olcsóbban merthát a videokártya nem tül olcsó :( )
Szerintem is ott az egész konfig fogyasztása van mérve.
Hexa az épp hogy elégséges kategória.
Elméletben igen, de vigyázz, van egy kis trükk a 1060-as kártyák között, nem mindegy ,hogy 6, vagy 8 pin az extra tápcsati igény, a nyolc pinnél már lehetnek problémáid, de a hat pines versenyzők meg értelemszerűen a órajelben, teljesítményben is lassabbak.
Ki van ez találva kérem, hogy önthesd a piszíbe a pénzed, mint egy feneketlen kútba... :)
Kutakodtam fórumokon, nem egy ember írta hogy GTX 1060-at használ FSP Hexa 400-assal. Volt aki 8 pineset. A géped alap fogyasztása eléggé alacsony.
Lehetőleg ne a legbatársabb, 8 pines marketinggéjming verziót vedd, és akkor nem lesz probléma. A gyári OC hiánya nem fontos, de ezzel a táppal ne OC-zz!
A puding próbája az evés, nyilván ezt meg kell nézni, feleslegesen ne vegyél semmit. Itt az amperrel lehetnek problémák, képes e a táp kipréselni magából stabilan a pci-e csatin, amit kell.
De szerintem sem lesz gond, elég jó minőségű táp a Tied.
XD óra bérben vagyok és aza alapján kapom a fizetésem nem fix összegért melózom minnél többet vagyok benta egyértelműen többet is kapok de maradjunk a témánál
(20 vagyok szóval ha valami nem stimmelne képes vagyok kézbe venni már a dolgaim )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!