Mitől magas ennyire a proci hőmérséklete?
Figyelt kérdés
Tudom hogy rohadt meleg van, de alapból 66-70 fokos ha játszik 77-80 alaphűtő van rajta.De csak a magok hőmérséklete a külső 55-60.
Intel Q9300 2.5 Ghz
2017. aug. 4. 14:42
1/8 anonim válasza:
Talán egy újrapasztázás segítene.
3/8 MGéza válasza:
Egy CM Hyper 103 szerintem megoldaná a problémáidat, azt rá tudod tenni. Így nyáron elég kevéske lehet neki a gyári, eleve van 25-30C°szobában is.
4/8 A kérdező kommentje:
Ja főleg itt kb van 35 fok.
Újra pasztáztam nem sokkal jobb..
78 fok, ha 100-80% használaton megy .
2017. aug. 4. 16:22
5/8 A kérdező kommentje:
De csak az egyik mag.
A többi 70-73 körül a lényeg, lehet ettől baja?
2017. aug. 4. 16:28
6/8 MGéza válasza:
Nem. A magok hőmérséklete erősen függ a kihasználtásguktól, azért magasabb az egyik mag hőmérséklete, mert nyilván a rendszer folyamatok és a többi alkalmazás ami csak 1 magot használ, azt terhelik.
7/8 MGéza válasza:
Egyébként a külső hőmérsékletet kell figyelni, az alaplapi szenzor is azt méri, nem olyan vészes a 60°.
8/8 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm!
Alapjáraton a külső 51 fok.
2017. aug. 4. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!