Miért fakó a képernyő?
Figyelt kérdés
Fakók a képernyőm színei de nem tudom mitől. Mikor 1 játékban vagyok és 2x egymás után alt+entert nyomok akkor újra teltek lesznek a színek. GTX 780-at használok HDMI átalakítóval. (Mindig ilyen fakó volt a képernyő színe 3. videókártya)2017. aug. 3. 16:31
1/7 anonim válasza:
Az alt+enter -nek nem sok köze lesz hozzá.
inkább az olcsó TN panel...
2/7 A kérdező kommentje:
Alt+enternél lesz jó azt hittem fontos infó lesz. Azaz miért is rossz, javítható?
2017. aug. 3. 16:37
3/7 anonim válasza:
Akkor se lesz "jó", csak monitor próbálja hozzá igazítani a színegyensúlyt a használatnak megfelelően.
4/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mi a teendő, mitől lesz jó?
2017. aug. 3. 17:18
5/7 A kérdező kommentje:
Samsung S22b300 a monitor típusa
2017. aug. 3. 17:27
6/7 Bandi1214 válasza:
Csak annál az 1 játéknál vagy másiknál is? Amúgy az alt+enternek is köze van hozzá. Pl. Rainbow six nél ha meg nyomod akkor is változik a szín. Nem csak nálam fordul elő.
7/7 A kérdező kommentje:
Pont annál a játéknál amit említettél. Miután bezárom vagy lerakom asztalra vissza megy fakóba.
2017. aug. 3. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!