A számítógépem terhelés esetén újraindul bármi hibaüzenet nélkül. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Terhelés alatt azt értem, hogy például egy újabb játékot elindítok akkor betöltés közben màr kidob, de ha leveszem a beállításokat akkor van amelyik úgy működik. Ezelőtt pedig volt hogy néhány nagyobb játék betöltöt, de hiányosan pl a karaktereket, néhány tárgyat nem töltött be és az anti-aliasing bugos volt. Ez már megszűnt, már csak az van amit feljebb írtam.
Gépem:
Amd phenom ii x6 1090t
R9 270x 2 gb
2x4gb hyperx cl10
1Tb wd blue
M5a97 pro alaplap
2017. aug. 3. 09:59
2/8 Lsp3 válasza:
Mérd meg a processzor hőfokát és ha terhelésnél túl magas,leblokkol és kidob.Ebben az esetben szerezz bele egy erősebb torony hűtőt.A másik ok lehet a tápegység,minimum 500w-os kell.Egy új már elég olcsó.Lehet hogy nem ad annyi áramot az alaplapnak amennyi kéne.Van még egy vagy dolog,a videókártya.Nekem is 2gb van,de cseszhetem. nem játékra van tervezve. GT610
3/8 MGéza válasza:
Ez tápegység hiba lesz, mi a típusa? Jó minőségű 400W elég ide. Azért nem kapcsol le alacsonyabb beállításoknál a géped mert nem terheled annyira a GPU-t, nem pörög 100%-on, így a fogyasztása sem éri el a maximumot.
4/8 MGéza válasza:
Egyébként semmiképp sem ajánlom, hogy tápegység csere nélkül, minimum beállításokkal próbálkozz, mivel 1-2 alkalommal már túlterhelted a tápegységet, így a kondenzátorok is elkezdtek kikészülni benne.
6/8 anonim válasza:
Én is a tápra szavazok.
Amikor elkezdene dolgozni a processzor és a videokártya,egyszerűen elfogy az áram.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi ötleteket, egyébként egy zalman zm500-lx-es egy éves táp van benne. Most szét szedtema gépet hogy kitakarítsam és pasztát cseréljek, mert az már elég öreg. Ez lehet megoldás? Ja, és a hűtő egy freezer 7 pro rev 2.
2017. aug. 3. 16:50
8/8 A kérdező kommentje:
Meg még annyi, hogy régebben is előjött ez a probléma, de egy kisebb idő után mondhatni "elmúlt"
2017. aug. 3. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!