Miért nem bootolbe USB-ről a gép?
Figyelt kérdés
Csináltam egy bootolható pendrive-ot de Disk read error occured-et ír ki.
Mi lehet a gond? Próbáltam másik programmal újat írni de úgy sem jó.
2017. aug. 2. 13:37
1/8 anonim válasza:
Melyik programokkal próbáltad? Windows esetén a Rufus, Linuxnál az Unetbootin használata ajánlott.
2/8 A kérdező kommentje:
Rufussal, Ntfs re formázva több win7 telepítővel is próbáltam..
2017. aug. 2. 13:41
4/8 A kérdező kommentje:
Az előző gépemen működött de most vettem egy újat és ezen nem CD-ről megpróbálom.
Ezen a gépen egy csomó "cucc" van Scart kimenet,külső hdd olvasók,wifi nem lehet hogy valamelyiktől nem jó?
2017. aug. 2. 13:55
5/8 anonim válasza:
Dehogy.
Rossz a pendrive, hát read error-t ír.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi!
A régi gépből átraktam a HDD-t de amikor be bootol a windows azonnal kékhalált kap ezért akarom újra rakni.
2017. aug. 2. 14:11
7/8 anonim válasza:
Igen, azt nem lehet csak úgy áttenni egy másik gépbe és elvárni hogy elinduljon. Van olyan oprendszer ami direkt pendrive-on van és onnan indul ha bedugod, általában Live-nak hívják az ilyet. De amit gépre telepítesz, az csak ott indulhat el, mert direkt a gépre szabottan "rakja össze" magát telepítés közben.
8/8 A kérdező kommentje:
Csináltam bootolhato DVD-t sikerült!
2017. aug. 2. 17:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!