Ki milyen billentyűzetet ajánlana?
A lényeg, hogy most egy Logitech Logitech K350-em van, de néha betegeskedik, meg a média gombokból az egyik már beragad mert elgyengült a membránja.
A kérdés máris adja magát, olyan 10 ezres keret körül ki milyen billentyűzetet ajánlana, újonnan vagy használtan?
Esetleg várjak még, és vegyek mechanikusat?
Ha viszont maradok a membránosnál akkor valami olyasmit keresnék amiben erősebb membrán van, mivel a bal kacsóm ujjai folyamatosan a billentyűkön vannak így jó lenne ha nem kellene tartanom őket félve attól, hogy benyomódik valamelyik mint ahogy az történt haveromnál is.
Ha szokványosnál maradunk akkor igazából a Genius billentyűzeteket nézegettem, viszont ha mechanikust ajánlanátok (persze akkor ahhoz még gyűjtök lovettát) akkor viszont már konkrét kiszemelt is van, méghozzá az Ozone Battle Strike, viszont azzal 2 gondom is van, az egyik a csukló támasz a másik a média gombok hiánya.
Konkrét kikötések akkor:
-Ne nyomódjon be attól, hogy a pihe puha ujjacskáim ráteszem a gombra.
-Csuklótámasz (ha még sincs az adott példányon de nagyon ajánljátok akkor majd megoldom valahogy)
-Média gomb valamilyen megoldással kötelezően.
Az, hogy világít-e vagy se, az meg a legkevésbé se érdekel...
A válaszokat és ajánlásokat előre is köszönöm!
Az még elfelejtettem odaírni a kikötésekhez, hogy vezetékes legyen!
Elegem van már az elemek vásárlásából és folyamatos cserélgetéséből, főleg ha játékra kerül a sor és egy éles szituban lemerülnek koccra...
Itt igazából három lehetőség van:
1. Ha extra funkciókra van szükséged, akkor veszel olyat, nem törődve az árral és élettartammal.
2. Beismered, hogy fogyóeszköz, és megveszed a legolcsóbbat, mert úgyis rendszeresen venni kell.
3. Felismered, hogy minden műszaki cikk a garancia lejárta után 24 órán belül elromlik, így a leghosszabb jótállás és legkedvezőbb ár függvényében vásárolsz.
Ezek közül általában a 2. a legéletképesebb.
Jónak tűnik így elsőre, de továbbra is a média gombokat hiányolom valamint a csuklótámaszt, ez az ami miatt vacillálok az Ozone esetében is.
A másik probléma pedig az, hogy sajna bajai vagyok, így elég korlátozottak a lehetőségek, szóval nálam maradt az ilyen Euronics, meg Megaram (helyi számtech bolt).
Az egyetlen értelmes billentyűzet ami találtam Megaramba is az az Ozone Blade 15,500-ért, meg ilyen Genius K5, K9 és K20, Tescóba meg be nem megyek, mert hiába nem értek túlzottan a billentyűkhöz akkor is simán az arcába röhöghetnék a csávónak a gyök 0-ás tudásommal.
------
Annyira rendszeresen nem kell majd venni, ez a Logitech folyamatosan takarítva volt és már 11 éve poshad alattam és még csak ennyi hibája jött elő.
Sose ütöttem vagy vertem a billentyűzetet szóval ilyen módon elhalálozni nem fog, az pedig még mindig a szokásos negativitás, hogy garancia lejárta után, huss, egyből elhalálozik az eszköz, ha normálisan van használva ilyen nem következik be, lásd amit fentebb írtam az enyémről.
------
Na felejtsük el azt a 10 ezres összeget és egyenlőre anélkül próbáljunk meg valami értelmeset találni és ha tényleg megéri akkor majd gyűjtök még hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!