Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 650 ert gamer konfig?

650 ert gamer konfig?

Figyelt kérdés
Sziasztok ennyi keretem lenne a gamer pcre amivel egy 4ks monitoron jatszanek: lg 34uc99 a keresem az lenne h milyenvasat tudnatok a monitorhoz osszerakni? Intel pref koszi elore is sziasztok. Nzxt h440 razor hazra gondoltam :)

2017. aug. 1. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ez elég provokatívre sikeredett. Nem annak szántam. Csupán informálni akartalak hogy valószínűleg a tápod volt rossz minőségű
2017. aug. 1. 23:35
 12/18 anonim ***** válasza:
#10, ez történt, függetlenül attól, hogy mit hiszel. Nem a táp döglött be elsőnek, hanem pont az alaplap, utána a videókártya és utána a táp. Vásároltunk egy újat (Enermax), de azzal se lett jobb semmi, a winchester is tönkrement, az egyik memóriamodul, sőt, még a hangkártya is (egy SB X-Fi Fatal1ty volt, az akkori létező legjobb). Az egyetlen, ami mái napig ugyanaz maradt, az a processzor.
2017. aug. 1. 23:37
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 en elhiszem, hogy szerinted ez tortent, ettol fuggetlenul ezt senki sem fogja elhinni rajtad kivul. (A 'cpu okozta' reszt)
2017. aug. 1. 23:42
 14/18 anonim ***** válasza:

#13, akkor biztos az Érmelléki Kuglófember volt.

Egy valamiben viszont biztos vagyok: soha egyetlen Intel gépemet nem kellett ennyit szervizbe cágolni, mint ezt az AMD-t, pedig volt kifejezetten szar fos selejt Intel gépem is (egy 500-zas Celeron). Igen, azokkal is voltak bajok...de nem ENNYI.

Szóval az AMD nálam a "soha de soha többet, inkább az abakusz" kategória.

2017. aug. 1. 23:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Ú a lassan 20 éves proci szar volt biztos szarok Ryzenek is..
2017. aug. 2. 07:08
 16/18 Brandon41 ***** válasza:
93%
#14 már megbocsáss,de a proci hogyan tudná kinxirní a videókártyát?
2017. aug. 2. 07:56
 17/18 anonim ***** válasza:

"Érmelléki Kuglófember"

Most vagyok rottyon. D_:SA_D:AS:DD:d

2017. aug. 2. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ú a lassan 20 éves proci szar volt biztos szarok Ryzenek is."

Egyszer vettem egész életem során AMD-t, akkor. És direkt nem egy gagyikategóriás vackot, hanem a létező legmodernebbet az ismert világegyetemben. És még így is ez lett a vége.

Ha ebből nem vonod le a következtetést, akkor szimplán nem akarod levonni...A "lehet hogy azóta már jobb lett" pedig kicsit drága mulatság.

#16 ne engem kérdezz, hanem a szervizest.

2017. aug. 2. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!