Egy rbg-s billentyűzetnek mennyire káros ha mondjuk sok szín van beállítva és villognak is?
Mennyire hamar égnek ki a ledek?
razer blackwidow x chroma
1. Miért akarná bárki, hogy szivárványszínben villogjon a billentyűzete? Én baltával verném szét öt perc után.
2. A LED elvileg szinte örök életű, gyakorlatilag a két billentyűzetemből már egyaránt kiégett 2-3 darab.
1. egyszerű azért mert tetszik, persze nem játék közben csak úgy néha bekapcsolni és gyönyörködni benne
2. tehát akkor nem káros neki?
az igaz hogy csillog villogjon a gép de a teljesitmény is fontos
nem értem mi a gond ezzel?
kb az hogy aki nem teheti meg hogy megvegyen drága cuccokat az inkább leszólja hogy a lelkének jobb legyen
tipikus magyar hozzáállás.....
A gond hogy a csilivili cuccok tobbsege csak csillogni tud, minoseg nuku.
Mellesleg ez inkabb a tinik kozt meno hogy vilagit az egerem, es hidd el, sokan vehetnenek szivarvanyos vackokat, csak tudjak hogy a jatek nem fog jobban futni egy kek ledes ventilatortol, igy nem koltenek foloslegesen ra es igy tobb penz marad egy esetleges upgrade-hez.
Nekem peldaul a 200 ezres gepem egy 1500 forintos gephazba van, az is teszi a dolgat.
elhiheted én adok a csillogás mellett a minőségre is
komplett gép volt 500k+70k a bill+egér elhiheted ez minőségben és csillogásban a topon van
asus gtx 1080
i7 7700k+nzxt kraken
16gb ram hyperx savage
gigabyte z270 gamaing 3
evga supernova g3 650w táp
nzxt s340 ház
2x2tb hdd
250gb ssd
+
razer deathadder chroma+razer goliath speed egérpad
razer blackwidow x chroma
van kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!