Processzor csere után lassú windows betöltés?
Figyelt kérdés
Üdv tegnap kicseréltem az e5400-amat e8400-ra, hogy kissé combosabb legyen a gépezet. Cserénél leszedtem a régi pasztát, újat kapott, és a windowsnál újra telepítettem a C meghajtót is, mivel azt hallottam, a windows optimalizálja magát az adott CPU-hoz. Alapvetően gyorsabb a gép de elég lassan bootolja be a windowst. Kihagytam volna valamilyen lépést? Köszi2017. júl. 30. 10:02
21/26 anonim válasza:
Egyébként ha már az elején ezt megcsináltad volna amit most írtam sok fejfájástól kímélted meg volna magad. Gondolom van valami felesleges tároló (akár Pendrive) amire ráférnek a fontos adataid így onnantól már gyerekjáték, csak kijelöl töröl kijelöl töröl még egy nagy partíciód nem lesz amit aztán felosztogatsz megint.
22/26 A kérdező kommentje:
De épp ezaz hogy így csináltam. Csak elsőre a rendszer 100 mb-s marhaságot nem formatáltam csak a C -s D-t. Ebből lett aztán zavarodás. Mostmár nem tudok csak egyet mert az elsőnek kiosztja a teljes 320 gb-t és kiterjesztés nem működik másodiknál. Beiratkozom egy tanfolyamra ...
2017. aug. 3. 19:42
23/26 anonim válasza:
De mennie kéne telepítő alól is.
Ha, van C és D-d, akkor azt a 100Mb-ot nem kell bántani, csak a C-t kell formázni-újrahúzni. A 100Mb úgyis ott lesz, mert kell a win7-nek.
Ha, még mindig tele vagy partíciókkal :( , mindent törölni, újraosztani----stb.
24/26 anonim válasza:
Ezt írtam én is. Törölj minden partíciót, ismétlem mindent. Ha a partíciót magát törlöd az nem azt jelenti, hogy formázod hanem azt hogy totálisan eltünteted, ha az összeset törlöd akkor megkapod az egész merevlemezt particionálatlanul, azaz egyet fogsz látni, a 320GB-ot és utána ezt elkezdheted felosztani. Megmutatom mire gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=to2IpcEsPVU Totális részletességgel, valamilyen felvevő szoftverrel (telepítés közben nem tom az hogyan működhet) fel van véve. Ebből mindent megtudsz mit hogyan kell. :)
25/26 anonim válasza:
Annyi, hogy ebben a videóban a srác speciel nem csinált partíciókat, de te ezt kényed-kedved szerint csinálhatod csak rányomsz az "Új" lehetőségre (win10-nél és kb így néz ki csak a körítés más) és megadod a méretet, ilyenkor abból az 1 partícióból lecsippent ugye annyit amennyit megadtál.
26/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindekinek. Igen de lehet a HDD-m rossz, sikerült törölni MINDENT csak unallocated area azaz szabad terület volt egy darab. Viszont ott ugye rá kell nyomni hogy NEW addig nem enged tovább lépni viszontakkor megint két buggos rendszer particiót hoz létre és akkor c,d-vel együtt megint 4 vagy 5 db van. De midnegy feladom majd teszek bele másik winyót most elpöfög egy darabig szerintem :D
2017. aug. 4. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!