Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor csere után lassú...

Processzor csere után lassú windows betöltés?

Figyelt kérdés
Üdv tegnap kicseréltem az e5400-amat e8400-ra, hogy kissé combosabb legyen a gépezet. Cserénél leszedtem a régi pasztát, újat kapott, és a windowsnál újra telepítettem a C meghajtót is, mivel azt hallottam, a windows optimalizálja magát az adott CPU-hoz. Alapvetően gyorsabb a gép de elég lassan bootolja be a windowst. Kihagytam volna valamilyen lépést? Köszi
2017. júl. 30. 10:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A 100Mb a win7 betöltő partíciója.

8.1-nél ez 300Mb, a 10-nél pedig 500MB. Ezeket a rendszer maga hozza létre, normális, hogy ott van. A frissítés win7-nél nagyon lassan jön le, de érdemes telepíteni.

Ami baromira lassít, az a Defender, azt érdemes leállítani, kikapcsolni>>>net.

2017. júl. 30. 15:08
 12/26 Dongaben ***** válasza:
Ok! Semmi gond! Ez, a távsegítség ilyen... Ha 1 HDD van a gépedben, és 1 partíciót használsz, akkor újratelepítéskor az ÖSSZES partíciót töröld a "haladó" beállításoknál! Ha ketté van osztva, akkor a filmek, zenék ...stb. tárolására szolgáló kivételével törölj mindent! Azt írod, hogy 4 partíciót láttál telepítéskor. Mi volt az a 4?
2017. júl. 30. 15:20
 13/26 anonim ***** válasza:
Igen, az a 4 partíció lehet érdekes, mert soknak tűnik. Kép róla?
2017. júl. 30. 16:01
 14/26 A kérdező kommentje:
Hali nem csináltam de ma készítek! Segítsetek ma már alig indult el. köszi.
2017. júl. 30. 20:49
 15/26 A kérdező kommentje:
2017. júl. 30. 20:58
 16/26 anonim ***** válasza:

Ez nekem magas, lehet valaki tudja mi ez...?

Én lementenék minden adatot külső hdd-re, minden partíciót törölnék, majd csinálnék 2 db partíciót.

80GB elég a rendszernek>>>C,a maradék adatoknak>>>D. És egy tiszta telepítés a C-re.

2017. júl. 30. 22:57
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nekem csak a D-t kéne megtartanom de csomót nem is enged törölni :S Nem értek a particiókhoz.
2017. júl. 31. 13:42
 18/26 A kérdező kommentje:
FRANCBA már nem hiszem el most őújra raktam 3x már másodszorra jól bootolt most viszont lassabb volt a proci. most meg megint lassan bootl be mi a f@ szom van már mit csinálok rosszul? Aktiváltam a licenszet aztán még lassabb.
2017. júl. 31. 15:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Törölj minden partíciót, de előtte mentsd le az adataidat. Utána megint csináld meg a C, D partíciót és állítsd be melyik legyen melyik. Ez a totális clean install, ha ezt így megcsinálod eleve a particionálási résznél telepítés közben leválasztja magának az egyéb létrehozandó partíciókat. Nekem így néz ki. 2 tárolót használok (SSD/HDD), a vízszintes résznél fel van tüntetve melyik partíció melyik tárolóhoz tartozik. A 2 450MB-os és az 1 99MB-os partíció a rendszer telepítése során jött létre, az EFI a bootlásért felel a másik 2 az helyreállítási partíció. Ez így normális persze win10 esetében. 7-esnél sem valószínű, hogy többnek kéne lennie.
2017. aug. 3. 18:10
 20/26 anonim ***** válasza:
Upsz, link lemaradt. Na így néz ki: [link]
2017. aug. 3. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!