Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Samsung galaxy s8 vs iphone 7?

Makyassassin kérdése:

Samsung galaxy s8 vs iphone 7?

Figyelt kérdés
Ki melyiket ajánlaná vètelre?

2017. júl. 29. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt vedd amelyik jobban tetszik, mivel mindkettő csúcskategóriás készülék ezért nem fogsz egyikben sem csalódni :) Én az S8-at választanám inkább, 3,5mm jack csati, infinity display, jobb a kamera, na meg jobban is néz ki az S8.
2017. júl. 29. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Audi A8, vagy BMW 7?

Egyeni izles, szimpatia, "hit" kerdese ez a kategoria mar, egyikkel sem losz melle.

2017. júl. 29. 21:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Ès vajon melyik az időtállóbb?
2017. júl. 30. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
A kettő közül mindenképp az iPhone az időtállóbb. Több ideig lesz támogatott, és az apple amúgyis a tartósságáról híres.
2017. júl. 30. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon egyéni ízlés kérdése, sokan az oprendszer miatt választanak telefont, mert valaki iOS fan, valaki meg Androidos. Szerintem menj el egy üzletbe, nézegesd meg mind a kettőt, fogdosd, nyomkodd, nyiss meg alkalmazásokat, stb.

Ha egyiknek sem vagy a pártolója, akkor úgyis a szimpátia alapján fogsz választani. Páromnak volt iphonja, használtam többször, nekem nem jött be. Az elmúlt 4 évben 2 Samsungom volt/van (Galaxy Mini 2, most meg Galaxy S5), egyikkel sem volt semmi bajom, mind a kettő jól szolgál(t).

Én a Samsungra mennék, mondom ezt úgy, hogy mind a két márkával volt/van tapasztalatom.

2017. júl. 30. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Ès iphonra/samsungra meddig jonnek mèg frissitèsek?
2017. júl. 30. 20:51
 7/7 anonim válasza:
Szerintem az elkövetkezendő négy évben jönni fog mind a kettőre. Időtállóságba pedig iphone. Mondjuk ne nagyon törés teszteld egyiket se :D Ha nem sürgős várnék őszig az iphone 7s, 7s plus és 8-as megjelenésére.
2017. aug. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!