Samsung Galaxy S7 vagy Apple iPhone SE?
Az iPhone SE-hez olcsóbban hozzá tudnék jutni, viszont a Galaxy S7-hez jár egy Gear VR szemüveget.
Melyik az időtállóbb?
iPhone. A maradék pénzből tudsz venni VR-t.
Az iPhone egyébként több szempontból is jobb a Samsungnál.
Valóban jobb a kamerája és ezt el kell ismerned:
Meg úgy az összes tesztben jobb az S7 kamerája,persze ha a tesztben G4 is lenn megváltozna a felállás mivel jelenleg annak van a legjobb kamerája.
Ha mindenképp VR-t is szeretnél akkor a Samsung, mivel az iPhone SE kijelzője (1136 x 640 pixel) a konkurensekhez, jelen esetben az S7 hez(2560 x 1440 pixel) képest lassan játéktelefonéhoz fog hasonlítani( mondom ezt úgy hogy iPhone tulaj vagyok!!!)
Az hogy melyik időtállóbb? Hát az már jobb kérdés. Értékileg nagyjából egy szinten lesz a kettő egy pár év múlva.
Tudásban szerintem az SE tovább bírja majd. Ha csak a Samsung nem tesz már végre valamit azzal a szar TouchWizzel.
Szerintem az iPhone jól teszi, hogy ekkora képernyőket csinál. Egy kézzel is lehet fogni, nem fárad el a kezed azért, mert péklapátot kell tartanod. Egyébként meg biztosít nagyobb képernyőjű elektronikai cuccokat is, szóval aki akta táskában akarja hordani a telefonját, annak ott van a több I-os cucc.
Nekem legalább elfér a zsebemben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!