Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen érintőképernyős PC...

Milyen érintőképernyős PC lenne jó számomra? (bőv. Lent! )

Figyelt kérdés

A tanulmányaimat, jövőre a szülői háztól, eléggé messze fogom folytatni...

Olyan gépre lenne szükségem, amin az Office-t, az Internetet, az MSN-t, és esetleg a Media Player-t, zenelejátszásra tudnám használni.

Már van egy laptopom, de azt itthon hagynám, hogy anyuékkal, mondjuk tudjak webkamerázni, meg msn-ezni velem...(hiába, a telefon, még mindig drága!:D) Igen, jó lenne, ha a gépben lenne webkam!

Az érintőképernyő, pedig szinte létszükség lenne számomra!

Max 120.000Ft-om van rá, mivel az iskolakezdés is pénzben van.

Netbook-ra gondoltam, de aztán megláttam az iPad-ot...

A vélemények alapján, viszont azt szűrtem le, hogy az sz*rt sem ér, ahhoz képest kva drága és rossz... már elnézést a kifejezés módjáért.

Majd később olvasgattam itt, és találtam valami az iPad-hoz hasonló gépet, amit ötven e. körül emlegettek...

Szó, mi szó, nagyon megtetszett, az iPad stílusa, viszont az érintőképernyős laptopot is kilehet úgy fordítani elv...

Ti mit ajánlotok, gondoltok?

*:)*

2010. máj. 22. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem 120e-ért nem fogsz tudni ilyen cuccot venni, de jót tuti, nem. még egy rendes "sima" laptop is jóval drágább ennél, nem hogy egy tapis...
2010. máj. 22. 22:37
 2/4 A kérdező kommentje:
"Tapis" netbook 90.000-ért is van...
2010. máj. 22. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen van 90e-ért érintős netbook, csakhogy netbook és notebook között óriási különbség van(méret, teljesítmény, kihasználhatótág) Egy érintős noti 200e körül kezdődik (HP Pavilon DV5 seria pl.)
2010. máj. 23. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Én alapból netbook-ot szerettem volna venni, csak gondoltam, megkérdezem, hogy van-e valami más érdekes dolog:)

Nem tudjátok, az előzőleg említet netbooknak mennyit bír az akkuja?

2010. máj. 23. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!