Milyen érintőképernyős monitort vegyek?
Olyan érintőképernyős monitort keresek ami képes érzékelni a kézi és a ceruzás érintést is. Sokat rajzolok a gépen és nagyon megkönnyítené a munkámat. Mindenképp érintőképernyőn gondolkodok, a digitalizáló táblák nem érdekelnek, ja és még valami min. 20" monitort.
Előre is köszi a válaszokat.
Ezt biztos jól átgondoltad?
Érintőképernyős monitorok nagyon szarok, mert ugye függőlegesen vannak, és a kezed 3 perc után lezsibbad.
Egy monitort?
Mert ahogy itt nézem, ugyanolyan függőleges helyzetben vannak az érintős monitorok, mint a nem-érnitősek:
Meg ott a talp, meg a hátulja meg minden, ami miatt nem tudom elképzelni milyen lehet ez fektetve.
Hát szerintem az még mindig szar.
Akkor már tablet pc, bár nem tudom azoknak a rajzos funkciója milyen.
Vagy egy olyan laptop, aminek teljesen forgatható a monitor része.
Csak az nem hiszem, hogy 20"-es létezik, meg drága is.
Nekem acer t230h van, nagyon jó szerintem, bár nem rajzra találták ki. berepül egy bogár aztán annyi az égésznek :) ja és akár ujságpappiral is nyomkodhatod ha akarod... 23"-os, elég nagy. azért a szinek lehetnének szebbek.
(bocs az össze-visszaságért, ami eszembe jut azt irom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!