1. Új, vagy használt monitort érdemes venni? 2. El/hol lehet eladni olyan monitor-TV-t, aminek a kijelzője sérült (pótalkatrésznek vagy tudom is, elég új típusú)?
1. Ízlés dolga. Nekem pl. nincs előítéletem a használt monitorokkal kapcsolatban, de jellemzően garanciális példányokat keresek.
2. Hirdetési oldalak, mint Jófogás, Vatera, Hardverapró, stb.
3. Pixelhibák gyárilag is lehetnek egy új panelen, de utólag is kialakulhatnak.
Nincs.
Hirdesd meg. Vannak olyan szakik, akik úgy javítanak monitort, hogy megvesznek a tiedhez hasonlóan hibás cuccokat donornak.
Vaterára felrakod valami jelképes összegért licitálósan, mondjuk max 500 Ft-os licitlépcsővel, és már jönnek is a szakik.
Jófogást én nem ajánlom. Akár venni, akár eladni akartam, mindig beleszaladtam valami trollba, alku mágusba, össze-vissza hablatyolóba, vagy valami lef^ngott sz¥rt eladóba, amit elfelejtett megjegyezni a hirdetésben. Vatera ellenőrzőttebb, szigorúbb oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!