Az alábbi gépek közül melyiket érdemesebb megvenni?
1. DELL Inspiron 3558-221091
2. ACER Aspire ES1-571
Testvéremnek szeretném megvenni (most megy gimnáziumba).
Főleg iskolai munkákhoz, illetve filmek, videók nézésére használná! Mivel van konzolja gondolom továbbra is az maradna a játékos platformja , így nem is játékhoz keresek neki gépet.
Árban olyan 120-130 ezerig mennék le max.
Azt hozzátenném, hogy még nem volt laptopja/számítógépe.
Mégsem akarom neki a leglassabb gépet megvenni a teljesen bevezető kategóriából.
Nekem is van hasonló Acer-em csak windows 10-es. (Egyébként van rajta HDMI szóval tv-re is kötheti, a képen is ott van)
Nekem már 2 éve van meg és még mindig ugyanolyan gyors mint újkorában, pedig nyüstölöm rendesen. Az aksi is szépen bírja, akár 5-6 órát is kibír az enyém.
Szóval jó kis masina lehet, nekem elég fősulira, gondolom a tesódnak is elég lesz.
A dell-ről nem tudok nyilatkozni, nincs vele tapasztalatom.
De egyébként tuti linux-os gépet akarsz venni? Szerintem windows jobb választás lenne.
Annyi pénzért inkább már ez
Igen, megnéztem a kettő tök egyforma.
Mégis az Acer-nek nagyobb a felbontása, illetve olcsóbb is szóval azt választottam!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!