Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Van egy ASUS H97 Pro Gamer alaplap. Többször kapott áramszünetet. Ma tápegység és videokártya csere volt. Elsőnek amikor be akartam kapcsolni folyton újraindult, majd áramtalanítottam. Ezután megkíséreltem újra bekapcsolni sikerült, de ez után már nem kapcsolt be amikor mégegyszer be akartam kapcsolni. Mindent megfelelően csatlakoztattam.2017. júl. 25. 19:14
1/8 anonim válasza:
Azért cseréltél alkatrészeket, mert baja volt az áramszünettől?
2/8 A kérdező kommentje:
Ráfért már a csere.
2017. júl. 25. 20:04
3/8 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem, mert írtad az áramszünetet. Próbáltad VGA nélkül, RAM-ok egyesével, Vissza a régi táp, az új videókártyával, stb?
4/8 Hominida válasza:
Ha nem rongáltál meg semmit a szereléskor – akár csak egy alaplapba eresztett statikus kisüléssel –, akkor elég esélyes, hogy az új táp gyenge volt az új videókártyához, de mostanra már tönkre is ment valami, vagy a tápban, vagy az alaplapon. Részletekben teszteld, először videókártya nélkül.
5/8 A kérdező kommentje:
Van ESD védelem.
2017. júl. 26. 07:36
6/8 A kérdező kommentje:
Táp nem lehett gyenge mert havernál is gtx 1060 6gb oc-t szolgál egy corsair vs 650 amd proci mellett.
2017. júl. 26. 07:38
7/8 A kérdező kommentje:
Beleraktam az új tápot, videokártyát majd beakartam kapcsolni folyton újraindult, leáramtalanítottam, majd újra adtam áramot neki ekkor bekapcsolt, de amikor ezután beakartam kapcsolni már nem kapcsolt.
2017. júl. 26. 07:50
8/8 A kérdező kommentje:
Stand by led világít.
2017. júl. 26. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!