Mi lehet a probléma? SÜRGŐS!
Van egy asztali gépem, amiből kivettem a videokártyát, hogy megnézzem, mégis milyen. Amikor visszaraktam, és m
bekapcsoltam a gépet, hosszan sípol, és a monitor azt írja, nincs jel. Mi lehet a baj?
Valószinű memóriahiba. Lehet,hogy elmozdult amikor vetted ki a kártyát.
Próbáld meg kiszedni és visszarakni (áramtalanított állapotban)
Én ugyanezzel küzdök, csak nekem játék közben halt meg a gép. Bekapcsolom, egyet sípol és nincs kép.
Nekem az egyik ram ment tönkre, meg talán az alaplap ram csatlakozói. Az egyik ramot sikerült addig pakolásznom a csatlakozókban, hogy elindult a gép. Próbálgasd te is, hogy egy memóriakártyával indítod el, ha nem indul akkor a másikkal, ha az sem, akkor próbálgasd meg egyesével az összes csatlakozóban. Ha ez sem működik akkor szerezz egy új kártyát és próbáld azzal
Vedd ki ismét a videokártyát és tedd be újra. Ügyelj arra, hogy a foglalatba bekattanjon és a rögzítőpöcök is a helyén legyen.
A tápot, ha van rajta visszadugtad a videokártyába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!