Win7,32bit telepítése? 2 gb ram, legyalultam mindent, többi lent!
Figyelt kérdés
Rufus-al írt pndrive ról akartam telepíteni, de azt írja ki, nem tudott íj partíciót létrehozni, létezik hogy valami driver hiányzik a merevlemeznek? vagy nincs új köteg létrehozva? valaki segítsen pls! az életem múlik ezen ....2017. júl. 24. 17:22
1/2 anonim 

válasza:

írj ki egy Windows 10 telepítőt és formázd le azzal a lemezt, majd telepítsd a Win 7-et.
vagy tölts le egy partition magic vagy akármilyen pendrive-ról indítható lemezt, akár egy LINUX disztrót pl. ubuntu és formázd meg azzal NTFS-re a lemezt, és utána reboot, win7 telepítő.
2/2 A kérdező kommentje:
megpróbálom, de előtte tartok pár óra szünetet, nővéremnél kezdtem el délelőtt, mostanra hazaértem a gyalult laptoppal xD itthon is szoptam vele, mert itt legalább van normális gépem, ha bármit is kellene pendrivera dobnom :D köszönöm a jótanácsot ! este vagy holnap írok hogy mit sikerült :D ! pacsi!
2017. júl. 24. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!