Van egy kissé régebbi számítógépem, hogyan tudnám kicsit felturbózni?!
Sziasztok, van egy nem mostani számítógépem és felszeretném turbózni jobb hardverekkel hogy legalább tudjon rajta futni a CS:GO.Azért nem veszek új számítógépet mivel jelenleg még nincs keretem rá csak 20-ezer forintom és ebből a pénzből szeretnék vásárolni.
Íme a mostani config:
Alaplap:GIGABYTE GA M68M-S2P
1 GB Ram(DDR2- 800 MHZ)
Processzor:AMD Sempron 140, 2.7 Ghz, 1 mag.
Videókártya:Nvidia Geforce 7025/NVIDIA nforce 630a
Tudom nagyon gáz, de nem nagyon foglalkoztam ezzel mivel nem volt rá keret, de most szert tudtam tenni 20-ezer forintra, szóval mit kéne cseréljek benne, hogy legalább eltudjon rajta menni a csgo?
Ingyen csak néhány nagy webáruház szállít új alkatrészeket. Ehhez az alaplaphoz neked használtakban kell gondolkoznod. Így csak a hardverapró, a jófogás és a vatera marad. Ezeken az oldalakon a szállítás díját kőkeményen behajtják rajtad. Ezt bele kell kalkulálnod az árba. Esetleg rendelhetsz az ebay-ról free shippinges árut, de az több hét mire megjön és megvan a veszélye, hogy itthon ráteszik az áfát meg a vámot és máris sokkal rosszabbul jártál, mintha itthon kifizeted a postaköltséget.
Fejleszteni pedig ahogy írod a processzort (talán egy kétmagos phenomot amit támogat az alaplapod), az ajánlott 4 gb ramot. Videókártya viszont már nem biztos, hogy ebbe az összegbe belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!