Kicsit javítani szeretném a számítógépem teljesítményét, viszont nem értek a számítógépekhez, tanácsok?
szóval kicsit újítani szeretnék, hogy gyorsabb legyen, mert most nagyon akadozik, borzasztó lassú és sűrűn lefagy. szeretnék új dolgot venni bele, ami nem annyira drága de javítja a teljesítményét. Azt hogy miből mi van nekem fogalmam sincs, csak a számítógép adatait tudom leírni. Tudnátok tippeket adni?
Adatok:
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400
@ 2.66GHz 2.67 GHz
Installed memory (RAM): 2,00 GB
System type: 64-bit Operation System
ha valami kimaradt vagy hülyeséget írtam, esetleg lehetetlent kérek ne kövezzetek meg, nem értek ehhez.
Ezen a gépen már csak kalapáccsal tudsz javítani :)
Viccen kívül vegyél egy újat.
Ezt a gépet már nem érdemes bővítgetni, hanem újat kell venni. 10 éves gép, kevés memória (az is valszleg DDR2), mai szemmel már nem túl erős proci.
Ha nincs pénz új gépre, akkor még 2GB memória javíthat a teljesítményen, de csodát ne várj.
500 EUR az akkor, ha erős gép kell, amivel már bizonyos játékok is mennek. Egy netezős egyszerű gép az megvan kevesebből is, de semmiképp nem 100 EUR. Legalább is ha újat akarsz.
Használtan 100EUR körül kaphatsz első-második generációs i3-at, mondjuk 4GB DDR3-mal, de az nem lenne annyival gyorsabb a mostanitól.
Ha újat akarsz, csak az alaplap+proci kerülne 100 Euróba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!