Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fikázák ennyire az...

Miért fikázák ennyire az amd-sek az intelt?

Figyelt kérdés

Miért fikázzák ennyire az intelt az amd fanok? Én inteles vagyok és szerintem a Ryzen széria sokkal jobb az amd prociknál.

Magokban megegyeznek, de tezstekben is látszik hogy sokkal erösebbek az amd-nél.

2017. júl. 19. 21:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Lealázza? Úgye tudod hogy a játékok nem hazsnálnak annyi magot csak nemtudom ezeket miért játékokhoz hasonlítod aki ezeket megveszi azok nem játékra fogják hazsnálni vagy nemcsak arra, hanem komoly munkára. És 50 fok fölé fog menni? Mintha az amd nem. És azért azt hasonlítsd össze hogy turbozva mennyivel jelent többet. De ha annyira kell teljesítmény aklor vegyél erösebbet. De majd a Ryzennél se fogsz mást érezni.
2017. júl. 22. 21:22
 22/23 anonim ***** válasza:
Akik nem játékra veszik azok a Threadrippert fogják venni nem az i9et
2017. júl. 22. 22:02
 23/23 A kérdező kommentje:

Vegyék, de akkoris várd ki a végét. Aki eddig nem vett amd-t ezután se fog. Meg sok sikert normális hűtőt találni hozzá.

Mert annak nem sima hütő fog kelleni.

2017. júl. 22. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!