Miért fikázák ennyire az amd-sek az intelt?
Miért fikázzák ennyire az intelt az amd fanok? Én inteles vagyok és szerintem a Ryzen széria sokkal jobb az amd prociknál.
Magokban megegyeznek, de tezstekben is látszik hogy sokkal erösebbek az amd-nél.
Szerintem meg örülj neki hogy van konkurencia a piacon, mert a most itt sokat mondogatott i5 7500/i7 7700 ára egyszer csak megugrana 20-30 ezret menne ám a sírás ezerrel. Akkor persze jó lenne az AMD.
A másik a jogvédett termék, intel rengeteg technológiát előre levédetett, úgy nehéz azért fejleszteni, hogy elindulsz azt nem szabad, akkor a 2. irány azt sem szabad, stb stb.
Szerintem jó lett az új Ryzen, a maga árában munkára, streamelésre is jó, de mindenki maga dönti el mit akar venni.
És nem, nem vagyok amd fan, itthoni gépemben i5 van, munkahelyiben meg ryzen, és szerintem mind a kettő teljesen jó.
Nyilván nem is a 2 milliós xeon szintet nézték, de a maga árában teljesen jól teljesít.
A piacnak is jót tett, lásd i5 7500, régen 65-70 ezerért ment, most 60 alatt van az ára, mert az intel is megérezte az eladások csökkenését.
Aztán mindenki válassza azt, amit szeretne, ezért szép az élet a kapitalizmusban.
Már hogy ne lenne stabil az AMD proci? Mert megnéztél egy két inteles youtubert? Jelenleg ár értékben jobban megéri egy AMD proci, ha nem csak kockulásra veszed a gépet.
Ez nem is kérdés.
Egyébként eddig én is inteles voltam. De mivel látni, hogy ez most jól sikerült, butaság lenne az eddigi negatív vélemények/tapasztalatok miatt leírni ezt a szériát is.
Erőst gondolkodok,hogy lecserélem az i7 6700k-t ryzenre,márcsak a melegedése miatt.
Az i7 7700k-t meg nem javasolja az intel tuningolni,mert elolvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!