Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egymillió ötvenezerért ti...

Egymillió ötvenezerért ti milyen pc-t raknátok össze?

Figyelt kérdés
Játékra és munkára lenne használva, kellenek perifériák is (monitor/egér/klaviatúra). A pénz ca hél éven belül lesz meg rá, ha tudtok olyan alkatrészből ami ez alatt az idő alatt jönne ki, nyugodtan írjátok bele. Az összegtől kérlek felfele semennyire, lefele maximum az ötvenezerrel térjetek el. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
2017. júl. 19. 06:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezotéria rovatba tedd fel mert megjósolni a fél év mulvai árakat.
2017. júl. 19. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából az 50 ezerből látszik, hogy mennyire komolytalan a kérdés.
2017. júl. 19. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Félmillióért összeraknék egy remek gépet, a maradékot meg értelmesebb célra költeném.
2017. júl. 19. 10:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Az exem mondta, hogy javasoljak neki egy laptopot 1000-3000 fontért, a háromezer font átszámítva nagyjából 1.050.000, ennyit meg elcseszni egy laptopra szerintem tényleg nem éri meg. Gondoltam összevetésként megkérdezek valakit/valakiket aki jobban ért az alkatrészekhez mint én, de akkor kösz a semmit.
2017. júl. 19. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Aki ilyet mond, hogy 1 millió körülit annak fingja sincs mi fán terem a számítógép. Mintha azt mondta volna vegyél egy autót, 5 és 30 millió között, de igazából nem tudja, hogy mit akar azzal csinálni. Boltba járni heti kétszer vagy versenypályára vesz autót hétvégi szórakozásnak.

Ez így ne haragudj, de megfoghatatlan.

2017. júl. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!