Vegyek kormányt és pedált a gépemhez?
Én vettem jó drágán márkás kormányt, és akárhogy álligattam nagyon érzékeny volt mind1ik játéknál. Kicsit elfordítottam, már nyomott egy 180°os fordulatot a kocsi xD
Vettem egy olcsóbbat pedállal váltóval kézifékkel, az meg épp hogy nem volt érzékeny, megizzadtam annyira kellett tekerni egy kanyarnál, de én ezt élveztem, mert lehetett vele normálisan is menni és így izgalmas voltxD
Ha veszel csak kézifékkel, váltóval és pedállal tedd =)
Na nem is rossz :D Elég jó kormánynak tűnik :)
Néztem a neten videókat a g25-ösről:
http://www.youtube.com/watch?v=My-stwgRI50 (1:30tól nézdd)
http://www.youtube.com/watch?v=mhkxpKCEKc0
Elég irányíthatónak tűnik :P
De nekem csak az ára nem tetszik, a 40ezer ft :D
Öcsém te tudod,mit beszélsz?Neked az NFS fos játék?A Race07 meg nem?
Nekem egy 10.000Ft értékű Logic3 kormány van.Három érzékenységi fokozat állítható be és van egy sebességváltója.Rendkívűl megbízható szerkezet.Nagyszerűen működik minden játéknál:Grid,NFS,Dirt 2 stb.Csak ajánlani tudom.
Figy az egy árkád g*ci ugy a büdös életbe nem veszde be a kanyart . Azt ugy csinálják meg hogy a 4 éves kisfiu is megverje a gépet , A Race 07-et az autó és a pálya valódi menettuladonségai alapján készitik el . A NFS GRID és társaiba csak a törés reális . Azokat uj csinlják meg hogy legyen húú nitro , k*rva szép grafika meg törjön jol , demint emlitettem az oviás kisgyerek is eljátszon vele .
Kormány fölösleges hozzá , max gamepad .
A szimulátor a rFactornál kezdödik jön a Live For Speed meg a Race07 - GTR EVO - GTR ...
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:18
Meg most mondom lehet jolnéz ki és a hülyegyerekeknek ez jön be de csináld meg ugyanazt mit ott . Lehet szépen néz ki de nem autoverseny .
Autos játékok amikhez kormány való :
-COlin McRae Rally 5
-rFactor
-Race 07
-GTR EVO
-Race On
-GTR 2
-Grand Turismo 4-5 (NA ÉS ITT A HATÁR EZ A JÁTÉK A REAL-ARCADE közt !!!!!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!