USB Kormányt Joystickként ismeri fel?
Sziasztok!
Lenne egy Technology Innovation Compressor supreme force feedback kormányom, amit a Win7 USB joystickként ismer fel! [link] Driver itt van hozzá,fel is települ, viszont kapok egy mappát 2 db dll fájllal, és nem tudom mit csináljak vele. Próbáltam már frissíteni ebből a mappából a kormány illesztőprogramját, de azt írja, hogy naprakész a HID- szabványnak megfelelő játékvezérlő! Tehát a Win 7 alap driverét használja, ami meg joystick ként ismeri fel, és nem is tudom át állítani! A válaszokat előre is köszönöm!
két darab dll fájl kevés, egy driverhez kell inf fájl is.
Egyébként sokféleképpen felismerhet egy kormányt, nem a neve a lényeg, hanem, hogy működjenek a funkciói!
Üdv!
Kihagytam, van egy inf fájl is, közben átnéztem, hogy a registrybe is írt dolgokat, a funkciók közül majdnem mind működik, csak ugye a gáz és fék pedál analóg, de gombként ismeri fel, ezért ha kicsit is rálépek már akkor is padlóig nyomja a gázt. Ha érdekel elküldöm az ini tartalmát! Köszönöm!
Így néz ki az egész:
Install.log
tidriver.dll
tipage.dll
UNWISE.exe ( uninstall )
Nem tudom, hogy az install.log megfelel- e az inf nek, de csak ennyi van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!