Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB Kormányt Joystickként...

USB Kormányt Joystickként ismeri fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy Technology Innovation Compressor supreme force feedback kormányom, amit a Win7 USB joystickként ismer fel! [link] Driver itt van hozzá,fel is települ, viszont kapok egy mappát 2 db dll fájllal, és nem tudom mit csináljak vele. Próbáltam már frissíteni ebből a mappából a kormány illesztőprogramját, de azt írja, hogy naprakész a HID- szabványnak megfelelő játékvezérlő! Tehát a Win 7 alap driverét használja, ami meg joystick ként ismeri fel, és nem is tudom át állítani! A válaszokat előre is köszönöm!

2011. okt. 2. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:

két darab dll fájl kevés, egy driverhez kell inf fájl is.

Egyébként sokféleképpen felismerhet egy kormányt, nem a neve a lényeg, hanem, hogy működjenek a funkciói!

2011. okt. 2. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Üdv!

Kihagytam, van egy inf fájl is, közben átnéztem, hogy a registrybe is írt dolgokat, a funkciók közül majdnem mind működik, csak ugye a gáz és fék pedál analóg, de gombként ismeri fel, ezért ha kicsit is rálépek már akkor is padlóig nyomja a gázt. Ha érdekel elküldöm az ini tartalmát! Köszönöm!

2011. okt. 2. 10:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Így néz ki az egész:

Install.log

tidriver.dll

tipage.dll

UNWISE.exe ( uninstall )

Nem tudom, hogy az install.log megfelel- e az inf nek, de csak ennyi van itt.

2011. okt. 2. 10:11
 4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám.
2017. jan. 1. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!