Lehet, hogy a táp a hibás?
Figyelt kérdés
Szóval, ma játszottam egy játékkal, és hirtelen beakadt a kép. Ekkor újra indítottam a gépet és nem volt kép se hang. Végül úgy sikerült elindítani, hogy 8GB Ram helyett csak 4GB van most benne. Ugye 2 Ramom van kipróbáltam egyesével őket és ha csak 1 van bent elindul,ha 2, akkor nem.
Megjegyezném, hogy már egyszer csinált ilyet de akkor a processzor volt a hibás mert én hülye olyat vettem bele ami nem volt támogatott, de szerencsére ki tudtam cserélni.
2017. júl. 15. 23:20
3/5 A kérdező kommentje:
Azt megtudják még javítani, vagy kuka? :(
2017. júl. 16. 20:32
5/5 anonim válasza:
Nem nagyon szoktak piszmogni vele, szervizelni beadhatod, de vagy összejön nekik vagy nem. Nekem pl egyszer ment tönkre az alaplap 7 hónap volt mire alkatrészt tudtak bele rendelni meg összerakni. Ha tudsz ennyit várni, akkor úgy 25 ezer + ÁFA lesz a javítás, ennyiből meg ha nem tuning kismilliós lapot vettél, már újat veszel, így inkább kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!