Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 750Ti 2GB 22000 forintért...

GTX 750Ti 2GB 22000 forintért újan?

Figyelt kérdés

Van egy hírdetés hardveraprón, és fúrcsának tűnik.

Szóval egy Colorful iGame GTX 750 Ti videókártyáról van szó 22000 forintért. Egy GTX 750Ti 30k a legolcsóbban, és elméletileg teljesen új, de csak 1 hét gari van rá.

Ti megvennétek? Pozitív visszajelzései vannak a srácnak.

2017. júl. 14. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az durva meg se fordult a fejemben 1000+ után így már necces ez a netes vásár utánvéttel is mert lehet 1 könyv van benne vagy üres doboz. Bizonyítani meg kb nem tudod csak ha a postás jelenlétében nyitod ki 99%ban senki nem szokta.
2017. júl. 15. 13:14
 12/13 Trevor. ***** válasza:
Egy kicsit utánanézve ennek az embernek, nekem már az is gyanús valamelyest, hogy valaki 2 év alatt ennyit ad el. Bár, sajnos nem sokat lehet tenni a feljelentésen kívül ilyen esetekben.
2017. júl. 15. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak azért furcsállottam mert nekem nagyon segítőkész volt és korrektül küldött mindent. De gondolom már garanciát felejthetem el jó pár cuccnak :S
2017. júl. 15. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!