GTX 750Ti 2GB 22000 forintért újan?
Figyelt kérdés
Van egy hírdetés hardveraprón, és fúrcsának tűnik.
Szóval egy Colorful iGame GTX 750 Ti videókártyáról van szó 22000 forintért. Egy GTX 750Ti 30k a legolcsóbban, és elméletileg teljesen új, de csak 1 hét gari van rá.
Ti megvennétek? Pozitív visszajelzései vannak a srácnak.
2017. júl. 14. 20:34
1/13 anonim válasza:
Rákerestem gyorsan, szerintem megéri ha ilyen árban gondolkozol.
2/13 Trevor. válasza:
Hogy lement az ára, én a saját 750 Ti-met 3 évvel ezelőtt 38K-ért vettem. Mondjuk nem is tervezem eladni, nagyon jó kis kártya.
Nekem annyira nem furcsa a hirdetés, lehet külföldről vette és nincs rá garancia, de ő vállal rá egy hetet.
3/13 anonim válasza:
Megéri, persze. Nem furcsa, totál reális áron kínálja.
A 30k a túlárazott, annyiért már RX 460-at vegyél.
4/13 anonim válasza:
Jó ár érte, a bolti árát már nagyon régóta nem éri meg a 750ti. Nekem nem gyanús a hirdetés, főleg ha pozitív értékelésű embertől van, ez a kártya ennyit ér.
5/13 anonim válasza:
Viszont a csakmisster-ügy óta azt javaslom, hogy az előre utalást 3x gondold meg még egy ilyen sok pozitívos eladónak is!
6/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat akkor megveszem persze csak utánvétellel. Utolsó láttam a hogy írtak arról a srácról valamit, mi történt?
2017. júl. 14. 20:54
7/13 anonim válasza:
22000 Ft-ért egyáltalán nem sok a kártyáért, korrekt ár, használtan ennyit ér, többet nem. Én pl már 25 ezret sokallnék érte.
8/13 anonim válasza:
csakmisster mi volt vele? én nagyon sok cpu / vga -t vettem tőle több százezres tételek előreutalással nem volt gond eddig még.
9/13 anonim válasza:
#8: Kb. 20 embernek tartozott milliós tételekkel, megtörtént a rendőrségi feljelentés, ezért tiltották ki.
10/13 anonim válasza:
bocsánat az off-ért.
És mi történt aztán az érintettekkel? Ha előre utaltak, akkor visszakapták a pénzt vagy ilyesmi? És az eladót lecsukták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!