Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig jól össze van rakva?

Ez a konfig jól össze van rakva?

Figyelt kérdés
[link]

2017. júl. 12. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Tápból: be Quiet! Pure Power 10 500W.

Videókártya árak meg tudom, hogy az egekben vannak én 48-ért vettem két hónapja ugyanitt az 1050Ti-t, de ez nagyon sok most érte. Helyedben használtan nézelődnék.

2017. júl. 12. 11:53
 2/6 anonim válasza:
0%
Igen, jó. Ha játszol, inkább az Asus B150M Pro Gaming alaplapot ajánlom. Tápból pedig szerintem a legjobb az FSP, neki a Hyper 600W tápját ajánlom, van moduláris és nem moduláris is belőle.
2017. júl. 12. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de ilyen videókártya árak mellett én is kötülnéznék hardveraprón vagy hasonló helyeken.
2017. júl. 12. 11:56
 4/6 anonim válasza:
2. vagyok, még annyit hozzátennék, hogy a videokártya tényleg nem a legjobb, Gigabyte-nak vannak a leghalkabb és legjobb hűtésű videokártyái, ráadásul kb 15-20k-val olcsóbb ennél az MSI-nél. Ebből az MSI-ből már 3gb-os 1060-at lehet kapni.
2017. júl. 12. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Több sebből vérzik.

A K-s végű prociknak Z270-es lap kell (vagy z170), hogy rendesen tuningolni tudd (ez alaphangon normális minőségnél 30-35 ezerről indul), emellett corsair rm550x, super flower leadex, be quiet straight power stb táp kell a tuninghoz (minimum 25 ezres tápegység tétel, vagy több).

hűtőnek tx3 evo picit jobb lenne, de ha tényleg tuningolni akarod akkor CM hyper 212 evo, be quiet dark rock széria, noctua nh-d14/d15, stb.

Videokártya eszméletlenül drága, használtan 1060-at kapsz már ennyiért (néha még 6gb-ost is, nem csak 3-asat).

2017. júl. 12. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:

hyper széria FSP-től teljes mértékben használhatatlan tuningra, amellett rettentő gyenge a minősége még a megújult verziónak is, egy be quiet pure power-ben több védelem van, de még a sima system powernél is. Az a táp nem épp jó ilyen célokra (ezen túl meg 600w felesleges egy vga-s rendszerekhez, ahol meg több vga van nem raknak ilyen alacsony minőségű tápot be).

Ha nem akarsz tuningolni akkor egy sima mezei B250-es lap (mint a gigabyte b250-dh3p) egy Corsair cx450m táppal elég, illetve a procit ajánlott cserélni i5 7500-ra (a 7600-nál van + 100MHz órajel és jobb az IGP, de mivel lesz rendes videokártya a gépben az IGP nem játszik, így csak akkor éri meg a 7600 ha egy árban van a 7500-zal).

Ha tuningolni akarsz akkor meg ruházz be a többi tuning alkatrészre is, de látványos FPS növekedés nem lesz tőle.

2017. júl. 12. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!