Ez a konfig kb mennyibe fog kerülni augusztus elején (konfig lenn) A másik az lenne hogy az optikai egység ami bele van rakva az DVD író olvasó?
Figyelt kérdés
Alaplap ASUS P7H55D-M PRO
Processzor intel core i5.650 3.20 Ghz 1156 Box
Memória Apacer 2048 Mb DDR3 PCIE 2db
Videókártya Asus Engts250dk/di/1gd3 1g ddr3 pcie
Merevlemez samsung 500gb bf3 7200rpm 16mb sata2 Hd502hj
Optikai egység Samsung sh-d162d/bebp fekete OEM
Ház asus ta b11 fekete
Táp Mercury 450 W 12cm FAN
2010. jún. 14. 14:06
1/5 anonim válasza:
Szia!
Bár a konkrét kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni :S , de fogadj el tölem pár jótanácsot :
A vidkártya kb ugyanazon a szinten van minte gy 9800GTX , és azok már nem a legmodernebb kártyák.Vehetnél helyette mondjuk egy HD5770-est!
Mercury tápot SOSE VEGYÉL!Nagyon rosszak,gyorsan elromlanak.Egy kis extra rászánással jobbat is vehetsz.
2/5 A kérdező kommentje:
vennék én de ez már ki van teljesen forintra számolva szinte ez a konfig most iponon 174 körül van
2010. jún. 14. 20:10
3/5 A kérdező kommentje:
a Mercury tápot én sem szeretem
2010. jún. 14. 20:11
4/5 anonim válasza:
Jo az a videokartya is, ne hallgass az elsore! Te dontod el hogy melyiket veszed.
5/5 anonim válasza:
Adok egy jó tanácsot: soha ne a tápon spórolj!!! Egy hulladék táp elb*ssza az egész gépet. És abban is biztos vagyok, hogy az a mercury nem ad le 450 W-ot. Én nem bíznám egy ilyen tápra ezt a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!