Alaplapi 64 Mb videoból hogy lehet komolyabb teljesítmény?
Figyelt kérdés
Fujitsu Esprimo asztali pc alaplapi videoja 64 Mb. USB-s adapterrel ez feljebb tornászható, vagy mivel lehetne komolyabb teljesítményt elérni?#alaplap #video komolyabb
2017. júl. 12. 10:33
1/5 CspCsj válasza:
Pontos típus kellene, vagy csinálj képet a belsejéről.
AGP vagy PCI-Express foglalatba tehető videókártya, ami jóval erősebb mint az alaplapi. (AGP a régebbi, olyat újonnan elvétve kapni nagyon drágán)
Egy minta összehasonlításképpen:
2/5 anonim válasza:
Az ilyesmit nem igazán lehet, venni kell bele rendes videokártyát. Már egy olcsó 5-6000ft os kártya használtan is óriási különbség.
3/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem en is hogy venni kellene bele csak azt nem tudom hogy mit mert regi tipus es nem talaltam semmilyen infot errol.Fujitsu primergy tx 100 s2 a teljes neve a tipusnak.
2017. júl. 13. 06:33
4/5 CspCsj válasza:
Típus alapján ezt adta ki a kereső:
Ebben PCI-E x4 és PCI-E x8 foglalat van. (ez a hosszát jelenti)
Sajnos szinte minden videókártya x16 hosszú, így ezek nem fognak belemenni x8 hosszú foglalatba.
Elvétve pár x8 kártyát is árulnak, de azok nem igazán nagy teljesítményűek, bár az alaplapinál erősebbek.
Pl.: [link]
Vagy ha "nyílt végű" az x8 foglalat, akkor beletehető x16 hosszú kártya is. (ha nincs útban semmi az alaplapon)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat,szerencsére nyitott végű a slot. Kipróbálom egy X16-tal.
2017. júl. 14. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!