Intel processzor hűtő teljesítményét hogy tudom állítani? Milyen programmal?
INTEL Core i5-4690 3.50GHz 1150-ről van szó
Az igazság hogy elvileg nagyon jó a gyári hűtése, de nagyon forró mégis alap járaton a proci... van valami program ahol fel "boostolhatom" a ventillátort? vagy honnan tudhatom meg (programmal) hogy működik-e egyáltalán? mert néha már olyan mint ha nem is hűtené
A válaszokat köszönöm!
Ájj ájj ájj ájjmále.
"Az igazság hogy elvileg nagyon jó a gyári hűtése" ez relatív ugye mert mihez képest is...? Amúgy nem mondanám nagyon jónak, sőőt, inkább maradjunk az "elmegy" szónál.
"de nagyon forró mégis alap járaton a proci" ezt honnan vetted?
"van valami program ahol fel "boostolhatom" a ventillátort?" programmal nem tudsz többet kipréselni belőle, hacsak meg nem tudod oldani, hogy több áramot kapjon.(Ha alacsony a fordulatszáma, akkor a speedfan-ben van lehetőséged ennek növelésére ha a "boost" alatt erre gondoltál. Persze ha tényleg igencsak melege van akkor magától meg emeli a fordulatát.)
"vagy honnan tudhatom meg (programmal) hogy működik-e egyáltalán?" Hwmonitor, speedfan, aida64, speccy... De megmondom a tutit, belenézel a gépházba, és ha látod, hogy forog akkor bizony működik.
"mert néha már olyan mint ha nem is hűtené " ezt az univerzum súgta? :D
Barátom a gép jobb oldali fala levan szedve :D hozzáértem a procihoz és tojást lehet rajta sütni xD ennyiből megmondtam hogy forró :D
Másik hogy néztem Speccy-vel BF1 alatt hogy 80fok körül járt már vagy meg is haladta, nem emlékszem, lényeg hogy már látta a fényt xd
De nem tudtam hogy Speccyben írja a fordulatszámát :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!