Miért nem szól a hangszórónk?
Már nagyon ideges vagyok,egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a baj!
A hangfalunk világít,szóval áram alatt van,az biztos. Szóval konektorral nincs baj. Ha maxra felhangosítom és a fülemhez teszem az egyik kis hangszórót,akkor hallok benne zúgást,de semmi többet.
Everesten lekerestem(mert nem tudtam fejből) a hangkártyánk típusát,driverével feltelepítettem és még mindig semmi.
Néztem még azt is,hogy nincs-e a vezeték megtörve,de semmi,minden rendben.
Furcsállom még azt is,hogy amióta nincs hang,azóta a tálcánkról eltűnt a hangszóró jelecske!! Ezzel összefüggésben lehet?
Valakinek valami ötlete? Már megőőőrülök!
Nem a vezérlőpultot. Szerintem olvasd át még egyszer figyelmesen! "Szedd le a hangot a Vezérlőpultban és telepítsd újra"
Vezérlőpult>Programok telepítése és törlése.
De elötte megnézheted még a vezérlőpulton belül a Hangok és audióeszközök menüpontot, ha ezt eddíg nem tetted volna...
Azt mondja párom ezt a hagfalat biztos nem lehet se telóra,se mp3-ra rákötni!!!
Leszedtem a hangvezérlőnk illesztőprogiját és visszatelepítettem,hát semmi! MEGŐŐŐRÜLK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!