Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem szól a hangszórónk?

Miért nem szól a hangszórónk?

Figyelt kérdés

Már nagyon ideges vagyok,egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a baj!

A hangfalunk világít,szóval áram alatt van,az biztos. Szóval konektorral nincs baj. Ha maxra felhangosítom és a fülemhez teszem az egyik kis hangszórót,akkor hallok benne zúgást,de semmi többet.

Everesten lekerestem(mert nem tudtam fejből) a hangkártyánk típusát,driverével feltelepítettem és még mindig semmi.

Néztem még azt is,hogy nincs-e a vezeték megtörve,de semmi,minden rendben.

Furcsállom még azt is,hogy amióta nincs hang,azóta a tálcánkról eltűnt a hangszóró jelecske!! Ezzel összefüggésben lehet?

Valakinek valami ötlete? Már megőőőrülök!

2010. máj. 21. 12:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Vezérlőpultot újratelepíteni?? Hmm?
2010. máj. 26. 14:18
 22/25 bp1985 ***** válasza:
Előttem már írták, hogy próbáld ki másik eszközzel. Füles, stb. Azzal megy? Mert ha igen, akkor hangszóró, de ha nem, akkor vagy hangkártya, vagy windows. Hangszórót rá lehet még dugni más eszközre. PL: mp3, discman, walkman, telefon, stb. Ha a hangszóró oké, és a driver telepítés nem oldotta meg, akkor sajnos marad a windows ujratelepítése.
2010. máj. 26. 20:57
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem a vezérlőpultot. Szerintem olvasd át még egyszer figyelmesen! "Szedd le a hangot a Vezérlőpultban és telepítsd újra"

Vezérlőpult>Programok telepítése és törlése.

De elötte megnézheted még a vezérlőpulton belül a Hangok és audióeszközök menüpontot, ha ezt eddíg nem tetted volna...

2010. máj. 27. 00:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Már úgyértem tüzetesebben egy kicsit. A speciális menüpont alatti részeket is.
2010. máj. 27. 00:43
 25/25 A kérdező kommentje:

Azt mondja párom ezt a hagfalat biztos nem lehet se telóra,se mp3-ra rákötni!!!

Leszedtem a hangvezérlőnk illesztőprogiját és visszatelepítettem,hát semmi! MEGŐŐŐRÜLK!

2010. máj. 28. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!