Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem szól a hangszórónk?

Miért nem szól a hangszórónk?

Figyelt kérdés

Már nagyon ideges vagyok,egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a baj!

A hangfalunk világít,szóval áram alatt van,az biztos. Szóval konektorral nincs baj. Ha maxra felhangosítom és a fülemhez teszem az egyik kis hangszórót,akkor hallok benne zúgást,de semmi többet.

Everesten lekerestem(mert nem tudtam fejből) a hangkártyánk típusát,driverével feltelepítettem és még mindig semmi.

Néztem még azt is,hogy nincs-e a vezeték megtörve,de semmi,minden rendben.

Furcsállom még azt is,hogy amióta nincs hang,azóta a tálcánkról eltűnt a hangszóró jelecske!! Ezzel összefüggésben lehet?

Valakinek valami ötlete? Már megőőőrülök!

2010. máj. 21. 12:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elromlott a hangkártya, de inkább a driverekkel szokott gond lenni. Start / Futtatás: "msinfo32" (idézőjel nélkül) OK, Rendszer összegzése / Rendszer modellje jobb oldalon. Másold ide ami ott van.
2010. máj. 21. 21:58
 12/25 anonim ***** válasza:
Ja és tapasztalataim szerint a Windows soha, semmit, semmihez nem talál, úgyhogy jelentéktelen.
2010. máj. 21. 21:59
 13/25 A kérdező kommentje:

Rendszer modellje: AWRDACPI

Igen,és ez mit jelent??

2010. máj. 21. 23:01
 14/25 anonim ***** válasza:
Na itt nálam az alaplap nevét írta ki. Ugyanitt a bal oldalon összetevők majd hangezköz, jobb oldalon a név mező tartalmát írd ide. A hagkártyád típusát derítem ki éppen, hogy megfelelő illesztőprogramot tölthess le hozzá. Ha szoftveres a gond, így meg fog oldódni.
2010. máj. 21. 23:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Intel(r) 82801AA AC'97 hangvezérlő
2010. máj. 22. 08:09
 16/25 anonim ***** válasza:
Olyan régi, alig találtam valamit. Talán ezzel menni fog. Telepítsd fel: [link]
2010. máj. 22. 13:53
 17/25 A kérdező kommentje:

Az a helyzet,hogy 2napja próbálkozok ezzel az illesztőprogrammal,de a gépem mindig kiírja,hogy nem ment át valami tesztelésen,és így megkárosíthatja gépemet!

Van valami más illesztőprogi ehhez? Megköszönném! :)

2010. máj. 24. 22:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem károsítja meg csak a Microsoftot, mert nem perkál neki, hogy ne legyen ez az üzenet.
2010. máj. 26. 11:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Így van, használd azt nyugodtan (ha tudod).
2010. máj. 26. 12:03
 20/25 anonim ***** válasza:

AWRDACPI olyasmi lehet mint az ACPIPC.

1.Először is mindenképpen próbáld ki egy másik hangeszközzel (hangfal, fülhallgató) mert ha az működik akkor a hangfal romlott el.

2,a.)Szedd le a hangot a Vezérlőpultban és telepítsd újra.

2,b.)Rendszer visszaállítás

2,c.) Win újratelepítés

(Kérdésedre a válasz: A Start menü+pause gombbal tudod a Rendszertulajdonságok ablakot behozni.)

2010. máj. 26. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!