Új hardverekre szeretnék beruházni. Valaki help?
Sziasztok, szerintem egy viszonylag erős / avagy lehet átlagos géppel rendelkezem, hardvereket szeretnék újítani, és a segítségeteket szeretném kérni ehhez..
Egy i7 7770k-t, illetve egy gtx1070et szeretnék a kis gépembe beletenni, a kérdés az, hogy mi mindent kell hozzá újítani..
A mostani gépem : [link]
Illetve egy Gigabyte z170 D3H- alaplapom van
és egy alsó FSP400-60GHN 85+ (400w) tápom..
A kérdés, mi mindent kéne újítani ahhoz hogy a gtx 1070-el és az új i7 7770k-val ne legyen baj?
Illetve egy mellékes kérdés. Szükséges servicebe bevinni hogy beszereljék vagy itthon is megoldható? Processort már cseréltem, illetve pasztáztam is.
Előre köszi a hasznos válaszokat! :)
a tápot cseréld ki egy
EVGA Super Nova G3 550W-ra
és akkor nem lesz baj
Eltelt lassan egy hónap minek emeled ki a kérdésed? A beszélgetésbe nem kapcsolódtál be akkor mit akarsz még?
i7-re fejlesztenék egyébként, de maximum i7-6700-ra, azt kb. 10-15k ráfordítással megteheted harddverapro.hu oldalon. Ott érdemes megvenni jelenleg a GTX-1070-et is.
Tápnak legalább egy Corsair CX450M, vagy Be Quiet Pure Power 10 500W. (Kb. 17k vagy 20k)
Illetve még +8Gb ram sem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!