Melyikre érdemesebb beruházni i5-6600k vagy i7-6700k-ra?
Elvileg kb. 2 hét múlva jön a Ryzen. Várd meg. Ha nem azt veszel, akkor is lenyomhatja emezek árát.
6600k és 6700k között csak a HT a különbség, nem éri meg az árkülönbözetet. Játéknál főleg nem, hiszen ha ilyen procival több szálon CPU limites helyzetbe kerülsz, amikor a HT számítana, akkor valószínűleg 100+ fps-ed van, vagy már 2025 után járunk. Megér ennyi pénzt, hogy 117 helyett 123 fps legyen?
Kíváncsian várom én is ezt a "Ryzen" -t.
Remélem kevésbé lesz konvektor mint az eddigiek. :-D
Játékra i5
Munkára i7.
Ez még egy jóóóó darabig így lesz.
Az i5-öt vedd. De szerintem is várd meg az amd procijait, talán olcsóbban is megkapod majd akkor az intelt.
Én meg remélem mellette teljesítmény is kapunk végre. Katasztrofális évei voltak az AMD-nek...
Attól függ mivel játszol, ha sokfős multikkal oda kell az i7, mert elzabálja a procierőt és eleve oda kell a magas/stabil FPS is. Ha single játszogatsz ott el lehet lenni i5 mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!