Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tápegységet és alaplapo...

Milyen tápegységet és alaplapot javasolnátok ezekhez a hardverekhez?

Figyelt kérdés

Eddig ezeket néztem ki a leendő gépembe:

Core i7-6950x

Gtx 1080 ti

4x8gb ram

Alaplapot meg tápegységet viszont nem mertem rendelni, mert nem vagyok benne olyan jártas, nehogy ne menjen bele a proci vagy a videokártya.

2017. júl. 7. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Alaplap: Socket2011-V3 foglalatú legyen és a ramot is támogassa, menjen bele az a 4 ram.

Táp: minőségi legyen, valami márka pl. Chieftec, FSP, Coolermaster, BeQuiet!, Fractal Design, Corsair még esetleg. Valami 500W-os azért legyen min, Nvidia oldalán 600W-ot javasolnak annak a videókártyának csak azért mondom.

2017. júl. 7. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként uha, drágák az ilyen lapok. A legolcsóbb újonnan 60 000Ft körül mozog.
2017. júl. 7. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Tápnak egy Seasonic Prime-ot javaslok.

Alaplapból szerintem jó lesz bármelyik X99-es, ezek mind igen jól felszereltek.

Ezt a procit amúgy csak akkor vedd, ha sok kidobni való pénzed van, mert valami iszonyat túlárazott. Érdemes összehasonlítani az ár-teljesítmény arányát a Ryzen 7 1800X-szel.

2017. júl. 8. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak. Az alaplapok is drágák ilyen foglalattal hát még az a processzor. Persze kiszolgál jó sokáig de szerintem egy sima I7 kabylake elég volna bőven vagy vársz és megnézed mit hoz az I9 ami jön még ebben az évben. Meg igen, árban ez a proci 560 000Ft-tól kapható még az a ryzen 1800X 150 000Ft-ért és majdnem nyújtja ugyanazt a szintet.
2017. júl. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!