Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Foglalkozzak vele?

Foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés
T420 lenovo laposomból vettem ki egyéb okok miatt az akkut, majd mikor visszatettem az akkut valahogy a laptopon lévő műanyag, amihez az akku kampója csatlakozik ott egy kis műanyag darab letört. Bár nem látszik ugyebár visszaraktam, de azért egy kicsit zavar, megragasszam. A másik gond ugyebár, hogy még garis a gép, s ez látszódni fog. Mondjuk 6 éves a gép, tehát az anyag is megfáradhatott.

2017. júl. 6. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Sztem ha 6 éves a gép az már régen nem garis.....

Amúgy én megragasztanám, amíg még megvan, ha műanyag akkor pillanatragasztóval.

2017. júl. 6. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele.
2017. júl. 6. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Használtan vettem, bolti garis. Egy T420-astól nem vártam volna, de mondjuk tényleg nem látszik, meg a gép se új, működését nem befolyásolja, csak azért na...
2017. júl. 6. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én laposomból minden második csavar ki van törve. Foglalkozok vele? Ugyan, pont leszarom.
2017. júl. 6. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!