Kék halál Windows 10 alatt?
Figyelt kérdés
A gépem nemrég kapott egy kék halált.A hibaüzenetet sajnos nem tudtam elolvasni,mert elmosódott.(ha ezt utólag meg lehet nézni valahol,akkor hol?)Milyen oka lehet ennek?Hardveres vagy szoftveres?Az eseménynapló tele van hibával.Kék halál után újraindult,és elég lassan bootolt újra.Most azóta jó.(Egyébként a YouTubet néztem,amikor kék halálozott.)Google Chrome a böngészőm.2017. júl. 5. 17:32
1/6 anonim válasza:
Pedig jó lenne tudni hogy mit írt a hibaüzenet. Amúgy ilyen nekem is volt hogy Chrome-ban Youtubeozás közben kékhalál de csak egyetlen egyszer.
2/6 anonim válasza:
Wííííííí, úgylátom a Kék Halált azóta se volt képes kijavítani a Microsoft :D lehet itt még Windows ötszáz is, abba is benne lesz.
4/6 anonim válasza:
Ram,vagy vinyó hiba.Memtest,kölcsönvinyó,vírusirtó mlawarebytes,böngésző frissítés,ha nem segít bootolható vírusirtó,újrarakás
5/6 anonim válasza:
Nem a win10hibája nekem egyszer se volt még kékhalál.Utolsó voltam
6/6 anonim válasza:
#2: A Windows Vista óta egyszer sem volt kékhalál egyik gépemen sem. Igaz, mindig jó gépem volt, eredeti szoftverekkel, nem tuningoltam soha, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!