Party00 kérdése:
Windows 10 Kék halál miért?
Figyelt kérdés
A gépem elég régóta random időnként kék halált kap(kék képernyős hiba) ezután van hogy újra indul de van hogy nem az lenne a kérdésem hogy ez mitől lehet előzőleg 4x2gb memória volt a gépemben azt hittem hogy amiatt van lecseréltem egy darab 8gb-os ra és azzal is csinálja ugyan úgy a windows már vagy 4 szer újratettem másik merevlemezre is és azzal is ugyan ezt csinálja én alaplap hibára gondolok lehetséges? Asrock 970 pro 3r2.0 alaplapom van2017. febr. 18. 20:28
1/5 anonim válasza:
Talán ha leírnád a hibakódot vagy a hiba nevét amit kiír akkor lehetne rá mondani is valamit...
2/5 A kérdező kommentje:
Leállási kód:IRQL NOT LESS OR EQUAL
Ezt a hibakódot írja ki
2017. febr. 18. 20:57
3/5 anonim válasza:
mit csinálsz amikor felugrik a hiba?
nekem is volt ugyan ilyen problémám de ez simán lehet szoftveres probléma is nekem mikor az aida-t nyitottam meg akkor dobálta ezt fel de kiderült hogy nem megfelelő vagy felesleges audio driver miatt csinálta
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából random jön elő a hiba van hogy nézek egy filmet akkor vagy ha játszok változó
2017. febr. 19. 09:58
5/5 anonim válasza:
majd legközelebb a leállási kód alatt lenni-e kellene egy stop kódnak is ami a azt a fájlt írja le amelyik hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!