Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan érdemes gamer laptopot...

Honnan érdemes gamer laptopot vásárolni?

Figyelt kérdés
Nagyjából középkategóriát szeretném becélozni

2017. júl. 5. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

sehonnan, mert a középkategóriás gamer notebook 300 ezernél kezdődik, ebből 2 teljes értékű asztali gépet lehet építeni.

Ha árban középkategóriás 200-250re gondoltál az meg felesleges mert 1 olcsóbb asztali 150-ből kijön meg hozzá 100ból olcsó noti.

Onnan érdemes venni ahol a legolcsóbb, inkább árat kell belőni, utána jöhetnek a gépek és megnézni hol a legolcsóbb.

2017. júl. 5. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:

De ha a hordozhatóság a fő szempont nézz rá az Asus megoldására. Link: [link]

Ára: [link] Akár ennyitől (236 000Ft) is egészen 305 000Ft-ig. Annyiban tér el az olcsóbb a drágábbtól, hogy a maximális konfig 3.4GHz i5 7300HQ és 16GB memória meg gondolom a GTX1060 ami VR ready kártya az olcsóbban 3GB-os még a drágábban 6GB-os. Hordozható kis eszköz, kisebb mint egy PS4 csak ugye ez csupasz gép, miniPC szóval kijelző nélküli, nem lapos.

2017. júl. 5. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekelne a MiniPC: [link] Ezt találtam kb 230 000Ft körül szintén.
2017. júl. 5. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként nézz szét alaposan az árukeresőn, elég széles a választék ott. Konkrétat most hirtelen csak azt a 2-t tudtam. Neked kellene jobban utána járnod, az árukeresőn fogsz is találni olyat ami számodra megfelel szerintem.
2017. júl. 5. 16:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így már könnyebb, körülnézek !
2017. júl. 8. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!