Számítógépfejlesztés vagy inkább konzolra érdemes játékot vásárolni?
A jelenlegi gépem, a mostani játékoknak kezd kevés lenni.
De van egy Xbox One konzolom is. Viszont nem tudom , hogy a gépet lenne érdemes fejlesztenem vagy inkább konzolra megvenni azt a 2-3 (BF1,NFS2016, Mafia 3) játékot ami nem fut a gépen.
AMD A10 7700K
RX470 4GB VGA
2x4GB DDR3 1600mhz HyperX Memória
600W FSP táp.
Gépfejlesztésre maximum 70 ezrem lenne.
#1: Ez is egy "értelmes" javaslat a részedről. Az RX470 csak kb 10% -al lassabb, mint egy GTX 1060. Így rohadtul semmi értelme nem lenne a cserének.
Kérdező: a proci az ami kevés. A pénzből tudsz venni egy 4. genes i7 -et használtan. Add el az FM2 lapot és a procit villám áron, és akkor tudsz venni az intel -hez is lapot. Egy darabig el leszel vele.
Én a negyedik generációt már nem erőltetném, a proci számítási kapacitása teljesen rendben van, viszont záros határidőn belül feltehetően eltűnnek az alaplapok, egy-két év múlva jó eséllyel használtan is vadászni kell majd rájuk(ugyanez megy egy ideje a második generációval, egyszerre általában csak az utolsó két generációt árulják, és már a nyakunkon a 8. gen is).
Ha most rögtön kell fejlesztened akkor g4560 a legreálisabb a keretből, i3 túlárazott, i5 meg nem fér bele, ha tudsz várni amíg az olcsóbb ryzenek megérkeznek akkor az lenne a legjobb(36-38 körül várható a legalja, i5 szintet lehet várni tőle - de persze vannak járulékos költségek is a ddr4 miatt).
Én is csak azért mondtam az LGA1150 -t, mert akkor nem kell RAM -ot is cserélni. Főleg most amilyen árban vannak.
Bár LGA1151 -be is vannak DDR3 -as lapok, de nem teljesen veszélytelen a használatuk a processzorra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!