Milyen processzorral újítsam a mostani gépemet?
Szerver gépem van ezért nem tudok akármilyet venni bele.
Adatok: Intel xeon w3565, gtx 960, 12 gb ddr3 ram
Néztem a mostani értékelését a processzornak de elég gyengék. Biztos jó még ez a proci?
Ez az oldal nem sokra való, erre ne alapozz!
Nyilván 8 éves technológia nem mondható kimagasló teljesítménynek, de ebbe a foglalatba jobbat nem is fogsz valószínű találni! Ha a félgépet cseréled csak le akkor meg csak valami újabb i5 jöhet szóba, mert pentiummal inkább majdnem csak hátrébb lennél, i3 meg kb ugyanaz mint a mostani 4 szálas pentiumok, szóval...
Tehát: lap. cpu, ram csere kelleni fog! Persze sokkal azzal sem lesz több fps-ed, mivel mint írtam a mostani gamekhez inkább vga dominál!
Szerintem is inkább a VGA a gyenge láncszem nálad, mintsem a proci...
Ezt könnyedén tudod ellenőrizni az MSI Afterburnerrel, játék közben írasd ki vele a videokártya, cpu, memória kihasználtságot. Ha a GPU szinte folyamatosan 100%-on megy a CPU meg nem igazán pörög, akkor egyből lehet tudni, hogy a VGA lesz a leggyengébb láncszem.
De egyébként viszonylag arányos konfig, így ha nem ultrán játszol, hanem mediumon, szerintem ennek a kártyának még ki kell szolgálnia. Szerintem nem érné meg csak videokártyát vagy csak processzort cserélned, mert nem nyernél vele annyit amennyi befektetéssel járna (főleg a mai VGA árak mellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!