Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eggy jó kis fps-játék átlagos...

Eggy jó kis fps-játék átlagos gépigényel? (nem túl jó a gépem)

Figyelt kérdés
config proci i3 7100 ram 8gb ddr4 kártya gtx 1050 ti
2017. júl. 3. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
A helyesírásod sem...
2017. júl. 3. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:

A G4560 azért olyan olcsó mert így a sok agytröszt azt gondolja hogy egy i3-7100 sokkal erősebb, hiszen 2x annyiba kerül.

Amit elbuknak a megfontolt vásárlóknál (esetleg akik a megfelelő oldalon kérdeztek is) azt megnyerik a sok baleknál.

2017. júl. 3. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Na akkor én válaszolok a kérdésére, ha már ennyire ellepte a számtech fórumot a troll, meg a dudva... nem tudom hogy jött ide a Pentium, de játékfüggő hogy az i3 csak 3-4, vagy akár 10 FPS-el ad többet, mint a G4560-as. Más téma hogy megéri e beruházni i3-ra, de itt most szerintem egyáltalán nem ez a lényeg.

A géped egyáltalán nem rossz, mi bajod van vele? Teljesen korrekt. Lényegében bármit elvisz, csak a proci lehet szűk keresztmetszet bizonyos multiplayer játékoknál.

FPS játékból van egy rahedli, ilyen olyan fajta. Milyen típusúra gondolsz? Hiába írom hogy én pl. jelenleg nagyon élveztem az új Sniper Ghost Warrior 3-at, ha mást meg kiveri tőle a víz. Hiába mondom hogy a FarCry 3-at imádta a tömeg, ha én rühellem és 2 óra után mindig megunom.

2017. júl. 3. 22:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ami nekem tetszett az a fry cry primal tf2 gta V
2017. júl. 3. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:

- Battleborn

- Overwatch

- Sniper Ghost Warrior 3 (ha szereted a lopakodós játékokat)

- Crysis 1-2-3

- Homefront The Revolution

- Brothers in Arms Trilógia

- Deus Ex Human Revolution

- DOOM

- Wolfenstein 2009

- Wolfenstein The New Order

Ha nem zavar, hogy régi:

- Deus Ex

- F.E.A.R.

- Half Life

- Red Faction

- Jedi Knight széria

- MOHAA

- Star Wars Republic Commando

- Return to Castle Wolfenstein

2017. júl. 4. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!