Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akadhat néha az új...

Miért akadhat néha az új gamer laptopom játék közben?

Figyelt kérdés
Most vásároltam egy Acer Aspire VX15-ös laptopot és van vele egy problémám. Néha játék közben beakad, de nem fps lagg vagy fagyás csak megakad egy fél mp-ig aztán megy tovább normálisan. Több játéknál is tapasztaltam ezt, úgy a Witcher 3 nál, mint a Borderlands első részénél. Kicsit tanácstalan vagyok, hogy ezzel mit lehetne tenni. Esetleg küldjük vissza vagy lehet beállítani valahol valamit amiről nem tudok. A válaszokat előre is köszönöm. :)

2017. júl. 2. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Melegedés talán? Drivereket nezd neg hogy jok e
2017. júl. 2. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Őszintén? azért mert notebook.

Milyen felbontáson játszol, milyen grafikai beállítások mellett?

Ha megnézed a legkomolyabb verziójánál is csak 1050 Ti-t kapsz, de ez notebook videokártya, nem asztali, így csak nevében azonos, teljesítményben alacsonyabb szintet képvisel. Lehet amit te nem fps lag-ként definiálsz, az valójában az, csak rendkívül rövid idejű.

Az FPS-t érdemes 60-ra fixálni nvidia vezérlőpultban, illetve mindig frissíteni az nvidia driver-t (mivel hetente jön ki új verzió kb).

Emellett lehet neki adni egy kemény stress test-et memóriára, videokártyára meg procira.

2017. júl. 2. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Laptop nem játékra való ha ultran akarsz játszani vegyél gépet
2017. júl. 2. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!