Miért nem tudok egyszerre több gombot nyomni?
Figyelt kérdés
Vettem egy Rival 100as egeret ami sz rá ment majd még egyet az is.. csak pillanatragasztó tartsa össze.. kb egy Zowie FK2 kétszer annyiba kerül.. gondoltam jó az egérre költök de erre a billentyűzetem kapott agyf szt.. Genesis Natec R11 3400 forint volt és most veszem észre ezelőtt nem csinálta (mármint észrevettem volna..) ha nyomom a caps lockot nem tudom csak az s-et nyomni ami k rva zavaró csgoban mert a caps lock a walk és ha jobbra hátra akarok menni nem tudok, nem lehet caps lock a s et nyomni a régi billentyűzeten lehet ami wirelesses akkor azt jelenti hogy a genesis sz r és nem lehet megjavitani vagy valamit csinálni vele, beállitás??? más megy tudok nyomni aser-et egyszerre kb 6 gombot is érzékel de ez most felbszott hogy nem lehet sétálva vagy hátra vagy jobbra balra menni.. komolyan billenytűzetböl is 12000et kell költeni??? miaf sz szerintem használom a régi wirelesseset de azmeg olyanokat csinál hogy nyomom az ad movementet s random elnyom jobbra vagy balra.. shoulder peeknél kb kiugrik az enemy elé mintha nyomnék egy hosszú dt..2017. júl. 2. 09:44
1/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy miről beszélsz.
2/5 anonim válasza:
"Miért nem tudok egyszerre több gombot nyomni?"
Mert még írni-fogalmazni sem tudsz normális emberhez méltóan!
3/5 anonim válasza:
3 elolvasás után rájöttem mik ezek a random szóközek :D Csak nem egeszén értem, hogy jönnek ide, de mindegy. Nem tudom mi lehet a baj esetleg vidd el szerelőhöz!
4/5 anonim válasza:
Egyszeruen nem tamogatja az a 3000 ft-os billentyuzet, hogy 20 gombot nyomkodj egyszerre, ilyen egyszeru.
5/5 anonim válasza:
Az összes válaszolónak! Nem irt annyira hibásan. Mert csak a drágár szavakat hagyta ki... Az én válaszom egy másik bill.. Mert nem mindegyik engedi nyomni a 3 gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!