I7-2600 vagy I5-3470 jobb játékra?
Utána jártam a dolgoknak (bár a szoftveres dolgokat jobban vagom mint a hardvereseket) es azt találtam, hogy minimális különbséggel ugyan azt tudják. Annyi hogy az i7es szalkezelese jobb (8 szálas míg a másik 4). GTX 1050ti-vel lenne 8GB rammal. Ezért lehet az i7 lenne a jo?
Igazából pár egyszerű válaszra számítok hogy melyik lenne a jobb, nem kell bonyolultan kifejteni, mert akkor a végére gyakran azt sem tudom hol áll a fejem, ha ezeket mind össze kellene vetnem :D.
Persze ezek nem lényegtelen dolgok ha nagyon belemegyunk, de nem kell annyira belemenni most :).
Előre is köszönöm.
Az a baj hogy ez is halott platform. Ha esetleg lenne egyszer sok pénzed akkor cseréld le a platformot.
Ha most ez van, akkor elég jól fog teljesíteni mindkettő játékokban, de az i7 futureproofing szempontból jobb. Vedd inkább azg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!