Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb monitor játékra?

Melyik a jobb monitor játékra?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2017. máj. 17. 14:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Manapság CS:GO-zok, de más típusú nem FPS játékokkal is játszok.
2017. máj. 17. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

kérdés milyen vga-d van hozzá, mert 21:9-nél a nagyobb látószög miatt jobb videokártya sem árt, főleg ha nem csak cs:go-zol hanem egyéb játékokkal is játszanál, ahol leeshet az fps a felbontás miatt.

cs:go-ra én fullHD-s monitort használok, szerintem az teljesen jó, de ilyen áron akár a széles LG-t is bevállalhatod, bár szokni kell kicsit (meg én 25 col-t 21:9nél kicsinek találom, de ezt embere válogatja).

Ilyen áron mondjuk még ASUS monitort is kapsz, én jobbnak éreztem ezt fps játékokhoz megjelenítésként, mint az LG-t meg samsungot, de teljesen embere válogatja.

[link]

2017. máj. 17. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:

ASUS Dual GeForce® GTX 1060 3GB GDDR5 VGA-m van hozzá.

Gondolkodtam 144Hz-es monitorban is, mint pl. ez a darab: [link] . Erről mi a véleményed?

2017. máj. 17. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:

kérdés te mennyire látod a különbséget.

Én például kb 75 fps felett már elvesztem az érzéket, lehet az 80 vagy 144, nyilván a korral a szem is romlik.

Nekem személy szerint nincsenek túl jó élményeim az LG monitorokkal, samsung is olyan hát elmegy kategória, szóval én nem vennék olyanokat, de van aki semmi pénzért nem adná őket.

A legjobb lenne, ha valahol ki tudnád próbálni, milyennek érzed/látod a nagyobb frissítésű monitort.

2017. máj. 17. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!