Melyik lenne a jobb tápegység?
A gépemben egy winchester van processzor g1820 vidi karinak most jönne egy gtx 1050
Azt hiszem, hogy válaszoló206 (vagy valami hasonló a nickneve) szokta ajánlganti a Masterwatt Lite-ot.
Azt nem tudom ,hogy használja-e. Hiszen a legtöbb itt válaszoló (köztük én is) úgy ajánlgat tápokat ,hogy nem használja őket, csak tesztek alapján tájékozódik.
Viszont, én egy Corsair CX450M felhasználó vagyok. Összehasonlítottam egy Cooler Master Elite Powerrel, és számomra a végtelenségig stabil tápnak tűnt. [link]
Kérlek vedd figyelembe a személyes tapasztalataimat!
Ha megnézted a tesztemet, láttad a(z) Elite Powerből kijövő feszeket. Igazából ezzel a táppal nem is a feszek a bajok ,hanám a magát a tápot védő alkatrészek hiánya. A fáma szerint ennél még a B széria is gyengébb.
A Chieftech Smart szériáját szivesen ajánlják olyanok mint Shadow Warrior és Devonersal (youtubeosok). (Véleményem szerint ők szakbarbárok.) A lényeg ,hogy a Smart széria amúgy sem ajánlott.
Ha szintén elolvastad a tesztemet, megtudod ,hogy az én konfigom aminek jóval nagyobb TDP-je van mint a tiednek se fogyaszt 190 wattnál többet a CX-el, míg az Eltie Powerrel 10 wattal többet fogyasztott. Egy jobb tápegység kisebb fogyasztást is jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!